De 2-minutenregel voor permanente ontharing

Zodra je een haarzakjes met laser vernietigt, komen hier nauwelijks hoofdharen verdere uit die kunnen gaan ingroeien en ontsteken. Ons preventieve uitkomst. Die huidproblemen voortkomen dikwijls in de bilnaad, liezen of oksels (haarnestcyste of sinus pilonidalis en haarzakontstekingen ofwel hidradenitis suppurativa).

Wij hopen u via dit uiteenzetten betreffende hiervoorgaande zodanig te hebben geïnformeerd dat dit vervaardigen over ons afwisseling voor u eenvoudiger kan zijn geworden.

De Soprano Accord zit efficiã«nt wegens elke client welke teneinde ons snelle, pijnloze en effectieve laserontharing vraagt.

SHR technologie is thema geweest over diverse studies. In deze studies wordt SHR vergeleken met andere laser/IPL ontharingstechnologieën. SHR bezit aangetoond uiterst doelmatig te zijn maar betreffende zo min mogelijk pijn voor de cliënt*.

Jouw investering wegens definitieve ontharing voor Saffier laser en beauty kliniek kan zijn het dubbel en dwars waard.

Die hoofdharen kunnen dan desnoods alweer behandeld worden om een optimaal uitkomst te bereiken of te behouden.

SHR warmt de haarfollikels langzaam op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat een lichtstraal steeds in beweging is wordt de verzorging via cliënten veelal vergeleken betreffende een ‘hot stone korte massage’.

Die traditionele manieren om storende haargroei te verminderen zijn meteen verleden tijd! Aangezien Derma Sensation bezit allemaal in woonhuis om op een deskundige en veilige handelwijze ongewenste haargroei in dit gelaat of op het lijf definitief te verminderen.

Er kan zijn tevens heel wat vraag naar ons gladde, haarvrije huid op een oksels, liezen en schaamstreek. Bezit u dan ook hinder betreffende ingegroeide hoofdharen en ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen voordeligste oplossing.

In vergelijking met IPL ontharing bereik jouw met laserontharing maximaal uitkomst in heel wat minder behandelingen. Hiermee raakt u dikwijls veel voordeliger uit en bereikt u dan ook een lekkerder uitkomst.

Omdat een haartjes betreffende wortel en alang geraken verwijderd duurt dit meer vervolgens voor scheren voor ons haartje terugkeert, daar jouw voor scheren alleen je haren kortwiekt. Een waxbeurt van bijvoorbeeld de intieme zone kan al snel dertig euro kosten indien je dit laat website doen via ons specialist. De producten waar zij gebruik van maken, kun je ook zelf in huis halen. Voor iets meer dan tachtig euro heb je de Rio Total Body Waxing ontharingsset. Dit is een apparaat waarmee je wax kan opwarmen en aansluitend alleen mag aanbrengen. Het apparaat komt onder andere met ons instructie-Dvdtje, een aantal capsules betreffende wax en waxstrips.

Ja, gedurende een gehele behandelperiode mogen een haartjes geschoren worden. Dit kan zijn slechts belangrijk dat u in deze tijd de hoofdharen ook niet harst, epileert of ons ontharingscrème aangewend.

Vier weken voor een treatment mag u dan ook niet tussen de zonnebank of zonnen zonder factor 50, hierbij voorkomt u dan ook pigmentvlekken. Tijdens zwangerschap ofwel een antibioticakuur kan daar niet onthaard geraken.

Voor een laserontharing treatment kunt u dan ook de haartjes in dit behandelgebied scheren. Zo gaat de warmte welke vrijkomt meteen naar een haarwortels, wat een verzorging het meest effectief vormt. Probeer zo relaxed geoorloofd de verzorging in te kunnen. U merkt vervolgens minder van het prikkelende idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *